A honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | ElfogadomRendszertervezésPartnereink számára teljes körű informatikai megoldásokat nyújtunk, mely magába foglalja a rendszertervezés, és rendszerépítés feladatait is. Olyan informatikai rendszerek kialakítására törekszünk, mely maximálisan alkalmazkodik és kiszolgálja ügyfeleink igényeit, biztosítva ezzel a zavartalan és hatékony üzleti tevékenységet. A rendszerek tervezéskor figyelembe vesszük, hogy milyen szereplők, funkciók, szolgáltatások, feladatok, erőforrások, adatbázisok, eszközök, szoftverek és komponensek kerülnek egymással kapcsolatba.

Szaktanácsadás

Szaktanácsadás

Az informatika világa nagyon sok rétű és összetett. Napról napra fejlődő technológiák és ez által újabbnál újabb informatikai eszközök kerülnek napvilágra. Többek közt ennek tudható be az, hogy egy számítógép vásárlás is bonyolultnak tűnhet egy napi szinten nem ezzel foglalkozó számára.

Számítástechnikai eszközöket úgy célszerű vásárolni, hogy a vásárlást megelőzően tisztázzuk, mire fogjuk használni a gépet. Irodai használatra szánt konfiguráció teljesen más felépítésű és nem utolsó sorban más árkategóriát képez, mint a multimédiára, videószerkesztésre, játékra szánt gépek.

Cégünk e nehéz döntések előtt is segítségére lehet a meglévő és leendő ügyfelei részére.


Szerver üzemeltetés

Szerver üzemeltetés

Cégünk szakemberei több mint két évtizedes tapasztalattal rendelkeznek az IT infrastruktúrák tervezésében, kivitelezésében és üzemeltetésében. Ha van már ötlete (ha nem, abban is nagyon szívesen segítünk), nincs más dolga, mint felvázolni az elképzeléseit, és munkatársaink megtervezik hozzá az Ön szempontrendszerei alapján a megbízható, biztonságos és költséghatékony megoldást.

Ha Önnek szüksége van szerver-infrastruktúrára, de nem szeretne belső munkatársat keresni és alkalmazni a feladatra, akkor komplex infrastruktúra üzemeltetés szolgáltatásunk pont Önnek való. Számos kis- és középvállalat szervereinek, alkalmazásainak üzemeltetését látjuk el tapasztalt, mindenre felkészült rendszergazdáink segítségével. Ha egy megbízható, minden tekintetben korszerű rendszerrel szeretne rendelkezni, bízza szervereit ránk!

Üzemeltetési szolgáltatásainkat két formában is igénybe veheti. A leggyakrabban választott forma a havi átalánydíjas modell, melyben havi fix összegért teljes körű rendszergazdai üzemeltetést és felügyeletet biztosítunk. Ha már rendelkezik megfelelő infrastruktúrával és saját üzemeltetésű szerverekkel, alkalmanként előfordulhat, hogy csak egy külső szakember bevonásával képes elhárítani egy adott problémát. Ebben is segítségére tudunk lenni. Ezekben az esetekben a számlázás előre egyeztetett árakon, eseti óradíjas formában történik.

Előrelátó üzemeltetés és felügyelet

Felügyelet

Partnereink többsége legtöbbször ezt a szolgáltatásunkat veszik igénybe. Ennek keretein belül a szerverbeszerzéstől kezdve a telepítésen át egészen a teljes körű üzemeltetésig minden feladat ránk hárul.

Ezt a formát azoknak ajánljuk, akik azt szeretnék, hogy szerverük biztonságosan üzemeljen, a lehető legnagyobb rendelkezésre állás mellett, de nem szeretnének egy saját üzemeltető csapat alkalmazásának költségeit magukra vállalni.

A szolgáltatásaink igénybe vehetők akár egy szerverre is, de kollégáink könnyedén ellátnak komplex rendszerek, nagyobb szerverparkok üzemeltetésével járó feladatokat is.

Rendszerüzemeltetés során végzett feladataink:


Hálózatkiépítés

Hálózatkiépítés

Kiváló szakmai felkészültséggel, és korszerű technikával vállaljuk kis- és közepes méretű (kb. 100 végpontig) vezetékes és/vagy vezeték nélküli hálózatok kiépítését. Vállaljuk továbbá hálózatok bővítését, felkészülve az olyan speciális helyzetekre is, amikor bővítés közben a hálózaton lévő eszközök zavartalan működését szükséges biztosítani.

A számítógépes hálózat főbb erényei:


Ha elnyertük tetszését, vegye fel velünk a kapcsolatot.