A honlapunk a testreszabott kiszolgálás érdekében cookie-kat használ a működése során. További információ | ElfogadomSzerviz szolgáltatásainkSzámítástechnikai eszközök karbantartása, javítása

Szerviz szolgáltatásaink

A leggondosabban felépített rendszer is karbantartásra szorul. Az eszközök részét képző kopó alkatrészeknek, kenőanyag pótlásra, időszakos karbantartásra van szükségük. Hálózat esetén a csatlakozók elöregszenek, megkopnak, az aktív eszközök eseteleges hűtőventilátorai megállnak, zörögnek. Aktív hűtéssel ellátott rendszerek a környezetükből rengeteg port képesek összegyűjteni, ami az alkatrészekre rakódva megakadályozza a különböző részegységek megfelelő szellőzését. Ez bizonyos esetekben odáig is fajulhat, hogy adott hardverelem működésképtelenné válik. Egy esetleges rendszer meghibásodás, az egész cég működésére kihat, ezért érdemes rá fokozott figyelmet fordítani.


Cégünk az alábbi eszközök javítását vállalja


Igény szerint helyszíni kiszállást is kérhet, melynek költsége Békéscsaba és 20 km-es vonzáskörzetében lévő településekre díjtalan!

Ezen kívüleső településekre is van lehetőség háznál történő szerviz szolgáltatást igénybe venni, melynek kiszállási díját is nagyon kedvező áron tudjuk biztosítani.


Bővebb tájékoztatásért vegye fel velünk a kapcsolatot.